Helyezkedjen el az autóiparban a www.ajobs.eu segítségével

Az új, specializált munkakereső portál, az Ajobs.eu kizárólag az autóiparra koncentrálva keres és kínál munkát. Ez a platform egyúttal új dimenziókat nyithat egy személyre szabott és hatékony munkakeresési interaktivitás megteremtésével.

A www.ajobs.eu weboldal segítséget tud nyújtani az autóipar területén felkínált munkalehetőségek felkutatásában. Társadalmi munkások, végzős ipari tanulók, tapasztalt szakmunkások és csúcsmenedzserek megfelelően elhelyezett önéletrajzai az autóipari szektorban a munkáltatók számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy gyorsan és hatékonyan megtalálhatóak legyenek a megfelelő személyek a megüresedett helyekre, ill. a megfelelő posztokra, és hamar meghívást kapjanak egy esetleges állásinterjúra.
A www.ajobs.eu munkakereső portál tökéletes fórum arra, hogy a szakemberek és a tapasztalt szakmunkások érvényesüljenek az autóiparban. Több nyelven kínálunk minőségi és ellenőrzött állásajánlatokat, valamint feltöltjük és továbbítjuk az ide benyújtott önéletrajzokat az európai munkapiacról. Az Advisor szekcióban az Ajobs.eu praktikus információkkal látja el partnereit az európai munkapiac aktuális migrációjával kapcsolatban.

A frissen létrehozott munkakereső portál interaktivitására egy tanácsadói csoport a garancia, ahol a szakemberek különböző, a munkajogokkal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre tudnak hasznos tanácsokat adni. Hogy hogyan lehet a leghatékonyabb módon felhasználni a nem letöltött szabadságos napokat, hogy megéri-e jogviszony nélkül, csupán megállapodás alapján benyújtani a felmondást stb., de azzal a témakörrel is foglakozik, hogy hogyan növeljük a bérünket anélkül, hogy közben új munkakötelezettségeink keletkeznének.

Az Ajobs.eu portál a legjobb pillanatban jelenik meg az autóipar munkapiacán. „Mindig furcsálltam, hogy ilyen jelentős szakágnak, mint az európai autóipar, nincs megfelelő fóruma a potenciális munkavállalók és az alkalmazottak hatékonyabb mozgási lehetőségeit illetően. Szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik munkát keresnek, és egyúttal egy olyan teret biztosítani, ahol a munkáltatók könnyűszerrel megtalálhatják a gyakorlattal rendelkező szakembereket” – magyarázza Zuzana Kvoeková, az Ajobs.eu portál alapítója vállalkozásának indítóokait. Végül hozzáteszi: „Az Ajobj.eu ismételten és jótékonyan megmozgatja majd a munkapiacot, s mindenekelőtt ez lehet vállalkozásunk sikerének kulcsa.”


Aktuális kínálat az Ön e-mail címére
Kontaktus
ARTELA s.r.o.
Eisnerova 6
841 07 Bratislava
Szlovák köztársaság

+421 (0)902 419 099